Health Deal 2020

Kinderen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB) en hun gezin zijn dag in dag uit, 24/7 aangewezen op anderen.

Ze zijn afhankelijk van zorgverleners in ziekenhuizen en instellingen, van hun sociale omgeving en van zorgverzekeraars en overheden. Alle betrokkenen moeten een constructieve relatie onderhouden en zorgen dat ze op de hoogte zijn van de actuele situatie en elkaars behoeften. Geen eenvoudige taak, waarbij de samenwerking en samenhang het nodige te wensen over laat. Het Quality of Life Centre speelt een richtinggevende rol om dit te verbeteren.  Dit doen we met het (door)ontwikkelen van kennis, het beter toepasbaar maken van deze kennis en deze beter te ontsluiten voor de dagelijkse praktijk.  Met de Health Deal 'Simply Connected' hopen we met u een belangrijke mijlpaal te bereiken: 'Maatwerk voor kind en gezin!'

Aanmelden kan via Health Deal 2020

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer