Workshop 18 februari: Signalen uit de jeugdhulp, wat kun je ermee?

De medewerkers Jeugd van Zorgbelang Brabant|Zeeland krijgen door hun dagelijks contact met jongeren veel signalen binnen van knelpunten in de jeugdhulp. De belangrijkste 12 signalen heeft Zorgbelang Brabant|Zeeland samengevat. Maar wat kunnen en doen wij met deze signalen? Hoe gebruiken wij de signalen om de kwaliteit van de jeugdhulp te verbeteren? Wat vinden jongeren er zelf van en hoe kunnen wij hen betrekken bij ontwikkelingen in de jeugdhulp die voor hen van cruciaal belang zijn?

Wat gaan wij doen?
Heb jij als beleidsmedewerker in de uitvoering met jeugdhulp te maken? Ben je lid van een adviesraad of jeugdhulpverlener? Dan ben jij aan zet! Op welke wijze kun je deze signalen inzetten om je werk voor deze doelgroep te verbeteren? Graag wisselen wij met jou hierover van gedachten.

Tijdens de workshop krijg je concrete handvatten voor het ophalen van de signalen bij jongeren en hoe je hiermee ook echt aan de slag kunt gaan.

Duur workshop
Deze workshop duurt een dagdeel.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor beleidsmakers jeugd bij gemeenten die in de uitvoering met jeugdhulp te maken hebben, leden van adviesraden en jeugdhulpverleners.

Waar
Deze workshop geven wij in Tilburg.

Aanmelden:  https://academie.zorgbelang-brabant.nl/event/workshop-signalen-uit-de-jeugdhulp-wat-kun-je-ermee/2020-02-18/

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer