Adviespunt Zorgbelang

Wij bieden individuele ondersteuning aan patiënten, cliënten en burgers in Brabant en Zeeland. Dit doen wij onder meer door vragen en klachten te behandelen en het geven van advies via Adviespunt Zorgbelang.

Voor zorgvragers en hun naasten. Aan patiënten, cliënten en burgers bieden wij de volgende diensten:

 

Voor gemeenten & zorgaanbieders. Aan gemeenten en zorgaanbieders bieden wij de volgende diensten:

 

Bij Adviespunt Zorgbelang zijn 10 Zorgbelangorganisaties in Nederland aangesloten. Zorgbelang weet wat er speelt in de regio en staat dichtbij de zorggebruikers. Wanneer het nodig is, kan de kracht van het landelijk netwerk worden ingezet.

Verwerking persoonsgegevens. Wanneer wij individuele zorggebruikers ondersteunen, maken wij gebruik van hun persoonsgegevens. Deze gegevens verwerken wij zorgvuldig. Wij gaan er vertrouwelijk mee om. In ons privacyreglement lees je hier meer over.

Heb je klachten over de manier waarop de afdeling Adviespunt Zorgbelang met jouw gegevens omgaat of over de dienstverlening van Adviespunt Zorgbelang? Lees dan meer over onze klachtenprocedure.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer