Wie verdient een verwenbox?

De boodschap:
Deze ouders hebben het vaak erg zwaar en hun zorg stopt nooit.
Daarom gaan wij ze in september verrassen met een goed gevulde verwenbox.

Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig! Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel een ouder of verzorger van een kind met een handicap.

Op www.handicap.nl/gebaarvanwaardering kunnen ze hun vrienden, buren of familie gratis opgeven voor een verwenbox.

De dagelijkse zorg voor een kind met een handicap is zwaar en stopt nóóit. Zestig procent van de ouders van kinderen met een handicap krijgt te maken met een burn-out.
Bijna de helft kampt met opvoed- en relatieproblemen. Ruim driekwart van de ouders is minder gaan werken om voor hun kind te zorgen.

Dit is het plan! 
HandicapNL gaat in september honderden ouders en verzorgers van kinderen met een handicap verrassen met een verwenbox. Een box gevuld met leuke en lieve verwennerijen als gebaar van waardering.
Samen kunnen we ze laten merken dat ze gezien worden.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer