SamenSterkdag in Rijswijk

Op vrijdag 5 oktober is er een SamenSterkdag in Rijswijk voor mensen met een beperking, familieleden en professionele zorgverleners.

Je kunt er meedoen aan workshops en lezingen over onderwerpen als: meepraten over het ondersteuningsplan, verbeteren van medezeggenschap, zelf zeggen wat je wilt in het leven, je held kiezen als het gaat over vrijheid, in gesprek over je eigen netwerk of over ouder worden en goede zorg. 

Het programma ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’ organiseert deze dag, samen met gastorganisatie, zorginstelling Middin. Kom ook en doe mee! 

Tijdens de SamenSterkdag in Rijswijk kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bijwonen en meedoen aan workshops. Het gaat er om dat we met elkaar in gesprek gaan over goede zorg en ondersteuning. 

Voor wie?
Voor mensen die zorg en ondersteuning krijgen, familie, medewerkers, vrijwilligers, leden van cliëntenraden. 

Programma in Rijswijk:
• De SamenSterkdag is van 10:00 tot 15:15 uur (inloop vanaf 9:30 uur). 
• We openen de dag gezamenlijk. 
• Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen. 

Zie het aanmeldformulier en de bijlage en kies de workshops en/of lezingen waar je naar toe wilt. Workshops en lezingen op de SamenSterkdag bij Middin in Rijswijk

Waar is het ?
Middin 
Prinses Beatrixlaan 16 
2285 VZ Rijswijk 

Kosten: meedoen op de SamenSterkdag is gratis. 

Aanmelden:
Doe je mee aan de SamenSterkdag in Rijswijk? Vul het aanmeldformulier in via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/rijswijk . 

Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wilt helpen. Als dat niet lukt, kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. We vullen dan samen met jou het aanmeldformulier in. Telefoon: 030-293 76 64. 

Nog vragen? 
Als je meer wilt weten over deze of de andere SamenSterkdagen, kun je bellen of mailen met Paula du Pont of Helena Wiersma (030-293 76 64 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Deze SamenSterkdag vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer