INFORMATIE AVOND op maandag 8 oktober 2018

Platform Verstandelijk Beperkten regio Midden- en West Brabant organiseert een thema-avond waarin we aandacht schenken aan de volgende onderwerpen:

• Financiële vraagstukken
• Erven en schenken
• Juridische bescherming

Deze onderwerpen zijn zeker voor ouders en verwanten van mensen met een verstandelijke beperking belangrijk. Voor hen is (extra) bescherming belangrijk en dat geldt op meerdere gebieden. Maar ook moeten we nadenken over de mogelijkheden om hen in de toekomst van goede ondersteuning te voorzien.

De inleiding zal worden verzorgd door onze voorzitter.
Daarnaast hebben wij een juridisch medewerker van MEE Plus en een notaris van De Rivieren Notarissen als sprekers uitgenodigd.

Uiteraard is er ruimte voor uw vragen en opmerkingen.
Na afloop van het programma is er tijd voor uitwisselen van ervaringen in de persoonlijke sfeer.

Locatie: Dagactiviteitencentrum Rietveld (het Witte Paard),
Munnikenland 122, 4254 EL Sleeuwijk

Programma
Inloop vanaf: 19:30 u. met koffie of thee
Aanvang presentaties: 20.00 u.
Einde avond: 22.00 u.
Na afloop tot: 22:30 u. (indien gewenst een-op-een)
Aan de avond zijn geen kosten verbonden.

Wij verzoeken u vriendelijk om u vóór 4 oktober voor deze bijeenkomst aan te melden bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt uw vragen of probleemstelling(en) ook vooraf stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter Platform VG regio W en M Brabant).

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer