Inschrijving 3e Kansplus lichtjesparade van start

Omdat de vorige edities van de KansPlus lichtjesparade zo’n groot succes waren, organiseert KansPlus Oisterwijk e.o. vanwege haar 55-jaar bestaan, weer een lichtjesparade voor mensen met een beperking.
Deze keer wordt de lichtjesparade gereden op zaterdagmiddag en avond 2 februari 2019. Wil jij meerijden dan kun je je vanaf nu aanmelden. 

Net als eerder zullen er ongeveer 80 trucks versierd worden met lichtjes, waarin je mee kunt rijden. De rit zal ongeveer 3 uur duren. Natuurlijk kan er ook weer een begeleider mee. Je krijgt van ons ongeveer 2 weken voor 2 februari 2019 schriftelijk bericht of je wel of niet mee kan rijden. Daarin vertellen we dan ook waar je je moet melden en hoe laat. Na de rit door Oisterwijk, Heukelom en Moergestel bieden we je de gelegenheid om nog wat te eten en te drinken. Want na zo’n tocht zal je best honger hebben.

Als je mee wilt rijden geef je dan vóór 6 januari 2019 op via onze website:  www.kansplusoisterwijk.nl. Als het niet lukt om je via de website aan te melden, dan kun je je ook aanmelden bij Greet Timmermans, telefoonnummer: 06-17120177 (na 16.00 uur). Door je aan te melden geef je automatisch toestemming voor het maken van foto’s, of films waar je herkenbaar op kunt staan, die in het openbaar verspreid kunnen worden.

Video 2011: https://www.youtube.com/watch?v=ZgMFLTW0oDk&t=6s 

Uitnodiging.pdf

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer