Geert Benjamins | Netwerkcoach

De 61-jarige Geert Benjamins is netwerkcoach bij Netwerk Rondom. Nadat hij vader werd van de zeer ernstig meervoudig gehandicapte Lindsay is hij ervaringsdeskundige geworden.


Het ‘georganiseer en geregel’ van de zorg en allerlei zaken rond Lindsay houdt Geert en zijn echtgenote Elly bezig.
Hij ervaart het als een strijd tegen de bureaucratie en een gevecht met de zorgaanbieders om de juiste zorg op maat te krijgen.
Al decennia is hij bestuurlijk actief in de zorgsector. Hij was landelijk vice-voorzitter van KansPlus en is tegenwoordig bestuurder van het platform EMG, namens de BOSK.
‘Door zijn opleidingen en werkervaring is Geert thuis in bestuurlijke processen, organisatiezaken en financiën.”.
En hij heeft plezier in het uitzoeken van juridische zaken, is goed thuis in administratieve en juridische procedures. Voor het schrijven van een brief of bezwaarschrift draait hij zijn hand niet om.


contactgegevens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 46178770

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer