Een zorg minder

U heeft de verantwoordelijkheid voor een verwant of vriend die verstandelijk en/of lichamelijk beperkt is en dat valt niet altijd mee. Of het nou om een kind, broer, zus, ouder of anderszins gaat. Of het nou aangeboren is, door een ongeluk of ouderdom komt, u wilt het beste voor de zogeheten zorgbehoevende.
Vaak heeft u het idee dat u er alleen voor staat. Dat zonder u de zorgbehoevende niet de aandacht en verzorging krijgt die hij of zij volgens u nodig heeft, verdient.
Wellicht vaker dan u denkt, staat u er echter niet alleen voor. Zijn er familieleden of vrienden met wie u een netwerk rondom de zorgbehoevende kunt vormen.
Wij helpen u dat netwerk te inventariseren en vast te leggen. Zonder dat u de regie verliest. Ook als u er niet meer bent.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer