Schrijfcoaching

Schrijfondersteuning
Het opstellen van een ZorgTestament vraagt tijd en aandacht. Daarnaast is het niet voor iedereen  even gemakkelijk zijn of haar gedachten op papier te zetten. Daarom biedt Netwerk Rondom schrijfcoaching aan.

Schrijfcoach
Hanneke de Jonge is een van de netwerkcoaches bij Netwerk Rondom. Zij heeft veel schrijftalent en -ervaring. Zij is goed in redigeren van teksten en kijkt tegelijkertijd ook mee naar ‘overdraagbaarheid’: Is het voor de lezer – soms een relatieve buitenstaander – ook duidelijk wat er bedoeld wordt.

Hoe werkt het: twee verschillende opties

 1. Stapsgewijs -> tussentijds overleg
 • U maakt een planning met een einddatum waarop u het ZorgTestament klaar wilt hebben en welke domeinen u wilt behandelen;
 • U deelt deze planning met Netwerk Rondom en samen met u wordt een deelplanning gemaakt. Van elk domein dat u wilt uitwerken, krijgt u de uitgebreide versie;
 • Het streven is een doorlooptijd van 2 tot 6 maanden;
 • U krijgt op basis van de door u gemaakte planning een kostenopgave. De kosten zijn namelijk mede afhankelijk van het aantal domeinen en uw specifieke vragen. 
 1. Eén stap -> redigeren van de eindversie
 • U vraagt de digitale Word versie van het ZorgTestament op bij Netwerk Rondom;
 • U geeft bij Netwerk Rondom aan wanneer u ermee begint en wanneer u klaar denkt te zijn;
 • U vult alle domeinen in die voor uw situatie van belang zijn;
 • Als u het hele document klaar heeft, mailt u deze naar Netwerk Rondom. De schrijfcoach reageert binnen 1 week en stuurt u alle bevindingen. U verwerkt deze en u stuurt de herziene versie naar Netwerk Rondom voor een tweede redigeerslag. Ook krijgt u tips en suggesties voor netwerkversterking. Doorlooptijd tussen de 2 en 4 maanden;
 • De kosten zijn € 275,-. Leden van Netwerk Rondom krijgen korting en betalen € 200,-. 

Van belang om te weten dat

 • Facturering via Netwerk Rondom gaat. U krijgt bij afsluiten van de overeenkomst een factuur;
 • Het is úw ZorgTestament. Netwerk Rondom bewaart geen documenten. Na redigeren worden de documenten bij Netwerk Rondom verwijderd.

Lidmaatschap / deelnemer
Het lidmaatschap van Netwerk Rondom kost € 25,- per jaar. 

Daarvoor krijgt u 10 keer per jaar de digitale Nieuwsflits en wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.
U kunt lid (deelnemer) worden door € 25,- over te maken op NL16 RABO 0139 8397 20  t.n.v. Stichting Netwerk Rondom onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

 

Meer informatie en aanmelden:
Marian Geling                                   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     M: 06 - 27057594

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer