Introductietraining verwanten en vrienden

Uw netwerk bouwt u zelf op. Familie heeft u, vrieden kiest u zelf uit. Maar wat als u een verwant heeft die niet kan netwerken? Wie blijft er dan leuke dingen ondernemen met hem of haar? Daar is een netwerk voor nodig. Maar hoe kan u een familielid of vriend vragen om iets te kunnen betekenen voor hem of haar? Wat is de eventuele zorgbehoefte? Alles goed in kaart te brengen, wat is belangrijk? Moeilijk lijkt het maar is het niet. Daarom bied Netwerk Rondom introductietrainingen. We geven handvaten zodat u zelf ook verder kan en vragen kan stellen. Een netwerk heeft iedereen nodig.

Wat netwerk rondom bied zijn introductietrainingen. Dat is een workshop waarin u begeleid wordt bij het inventariseren van het netwerk rondom de zorgbehoevende en het opstellen van een zogeheten ZorgTestament. Begin er optijd mee zodat u het stokje kan overdragen voordat het niet meer gaat. De introductietrainingen zijn interactieve bijeenkomsten. Het doel is aan het eind van de training het netwerk rondom uw kind in kaart heeft gebracht. 
Als voorbeeld van een bestaand netwerk hebben we Joost gevolgd. Deze video vind u onderin deze pagina. 

Doelgroep
Ouders, verwanten en vrienden

Duur
vier avonden

Groepsgrootte
minimaal zes, maximaal tien 

Agenda
Onder de agenda vindt u data van openbaar toegankelijke bijeenkomsten

Meer informatie:
Marian Geling
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06 - 27057594

 

 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer