Stemmen publieksprijs centrumFIT sportgala.

Wie gaat er dit jaar vandoor met de publieksprijs op het centrumFIT sportgala? Dat kunt u bepalen. Vanaf  heden tot 10 januari kunt u stemmen en daardoor mede bepalen wie tijdens het komende centrumFIT sportgala de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Grijp uw kans en laat uw stem niet verloren gaan. Op de website (www.sportgala-ettenleur.nl) staan alle kandidaten met hun prestaties vermeld.

U kunt uw stem uitbrengen op een kandidaat in de categorie sportman – sportvrouw en sporter met beperking.  Bij de sportmannen zijn dat Sven van Merode – Chiel van Bedaf – Kees Lazeroms – Timo Spaans – IJsbrand Buijnsters en Bart Meijers. Bij de sportvrouwen komen Nienke Monden – José van der Linden – Selene Wortel – Monique van der Ree – Esra van Ramele en Jente Rommens in aanmerking. Maar natuurlijk dingen ook de sporters met beperking mee naar deze prestigieuze titel. Een titel die niet bepaald wordt door de vakjury, maar door het publiek. In de categorie sporter met beperking heeft het publiek de keus uit: Micha Spaanstra-de Vos, Stan Dielemans – Baries Westphal – Tanja Baremans – Rik Snepvangers – Bart de Bruijn – Wouter de Kort – Mariëlle van Oosterhout – Max Lambregts – Mariëlle Peters – Arnold de Vooght en Melvin Wijkhuisen. Een van deze in totaal 24 sporters gaat op zaterdag 26 januari naar huis met de Piet Sprenkels publieksprijs. Stemmen vanaf uw PC, tablet of telefoon is geen enkel probleem. Van 10 december tot 10  januari kunt u uw stem uitbrengen. Op de website (www.sportgala-ettenleur.nl) staan alle kandidaten met hun prestaties vermeld. Bezoek ook onze Facebook pagina.

Breng ook uw stem uit!

Waaronder Slawa Westphals zoon doet ook mee. Haar zoon Baries genaamd is genomineerd als sporter met een beperking voor het Jaar 2018. De sport die hij beoefend is " Tennis ". Dit jaar Special Olympic Kampioen in de Heren Enkel en Heren Dubbel. 

Klik op de link om uw stem uit te kunnen brengen: https://www.sportgala-ettenleur.nl/publieksprijs/

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer