‘Ervaring is vaak belangrijker dan kennis’ is een gevleugelde uitspraak in de patiëntenbeweging. De betrokkenheid van mensen met eigen ervaring in de zorg heeft al enige tijd zijn meerwaarde laten blijken. Tijdens deze Spotlightbijeenkomst zetten we een aantal goede voorbeelden in de schijnwerpers. Ze laten zien wat de meerwaarde is van de inzet van ervaringsdeskundigen en welke rol zij (kunnen) vervullen. Daarnaast geven de sprekers je inzicht in de factoren waarmee rekening is gehouden bij de ontwikkeling of implementatie en waarom het een succes is.

Lees meer...

30 november 2019 in Amersfoort | Presentatie bij Spotlight bijeenkomst “de meerwaarde van ervaringsdeskundigheid in de zorg”

Themabijeenkomst Leiden 30 januari 2019

De themabijeenkomst in Leiden vindt plaats bij Praktijkcollege Het Metrum. Tijdens de themabijeenkomst kun je deelnemen aan twee van de onderstaande workshops. Bij aanmelding kun je je voorkeuren aangeven. Let op! Aanmelden is verplicht!

(Sien organiseert drie themabijeenkomsten met als thema 'Help, mijn kind wordt 18! Wat moet ik regelen?'. Lees hier meer over het algemene programma en de opzet van de bijeenkomsten.)

Lees meer...

30 januari 2019 in Leiden | Workshop bij de bijeenkomst “Help mijn kind wordt 18”