Samenwerkingspartners

 


CliëntondersteuningPlus
CliëntondersteuningPlus is een van de organisaties die mensen met een zorgvraag op een praktische manier adviseert en ondersteunt in het vinden van oplossingen die bij hen passen. Zij doen dit op een manier die heel erg aansluit bij de aanpak en werkwijze van Netwerk Rondom. Meer dan voldoende redenen om naar elkaar door te verwijzen en daar waar mogelijk samen op te trekken. Een gezamenlijk uit te voeren pilot ligt op de plank. Eind van 2020 hopen we de financiering rond te hebben en te kunnen starten.Nebek
Nu regelen, nu rust,  straks rust
Wat als je – bij het klimmen van de jaren – je geldzaken niet meer  zelf kunt doen? Wie helpt je daar dan bij? Hoe wordt het voortgezet en wie houdt daar oog op. Dit zijn de vagen die Coert en Rob, de oprichters van NeBek zich hebben gesteld.  Daarvoor hebben zij het financieel levenstestament ontwikkeld, dat onderdeel vormt van het gemoedsrustplan.

Dezelfde missie en visie
Toen we zomer 2019 met elkaar in gesprek kwamen was de verbazing groot dat onze missie en visie nagenoeg gelijk waren. Wat is het heerlijk om het ZorgTestament en het financieel levenstestament gezamenlijk aan te kunnen bieden.

Nodig ons eens uit
Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Harry Veen van NeBeK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Marian Geling van Netwerk Rondom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.HandicapNL
HandicapNL ondersteunt projecten die mensen met een beperking leren om zelf de regie op zich te nemen. Ook steunen ze projecten die familie en mantelzorgers ondersteunen en ontlasten. HandicapNL nodigt de samenleving uit om open te staan voor mensen met een handicap. Want iedereen verdient een eerlijke kans. Om deze doelen te realiseren heeft HandicapNL vier programmalijnen opgezet. Per programmalijn werkt ze samen met verschillende organisatie. Een van de partners van de programmalijn families ondersteunen is Netwerk Rondom. Netwerk Rondom is erg blij met de inhoudelijke én financiële ondersteuning.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer