Het is weer tijd voor de aangifte inkomstenbelasting. Doe er je voordeel mee, want via die aangifte krijg je mogelijk zorgkosten terug. Dit artikel beantwoordt zeven veelgestelde vragen over zorgkosten, aangifte doen en belastingvoordeel voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte.

Lees meer...

Aangifte inkomstenbelasting


Bijzondere samenwerking tussen vereniging Angelman Syndroom Nederland en Stichting Netwerk Rondom. Ouders van kinderen met een (ernstig) verstandelijke be-perking stellen zich vaak de vraag “hoe moet het met mijn kind als ik er niet meer ben?”. Een confronterende vraag, die u zich wellicht zo nu en dan stelt. Een vraag waarover u liever niet nadenkt, maar waarmee u misschien toch wel een keer mee aan de slag moet of wilt gaan.

Lees meer...

Uitnodiging Workshop ‘ZorgTestament’ Stichting Netwerk Rondom, agendapunten

Met ingang van 2019 is het voor alle aanbieders mogelijk om ook Meerzorg aan te vragen voor groepen van clienten. Bij het aanvragen van groepsmeerzorg staat het verbeteren van de kwaliteit van leven van cliënten centraal. Tot nu toe lag de focus bij meerzorg vooral op ‘het recht op extra geld’ en de verantwoording daarvan. Het nieuwe meerzorgbeleid is een samenwerking tussen de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), Zorgverzekeraars Nederland (ZN), de zorgkantoren en het Centrum Consultatie en Expertise (CCE).

Lees meer...

Groepsmeerzorg nu voor alle aanbieders mogelijk

Vrijdag 7 december, buiten veel storm en regen, binnen bij ’t Geiteboerke in Oerle rust, tevredenheid en ook wat weemoed. Een bijzondere middag voor Stichting Netwerk Rondom. Aanleiding is de recent gesloten overeenkomst met HandicapNL. Dankzij een subsidie van hen, kan Netwerk Rondom een stevige impuls geven aan het professionaliseren van de organisatie, waardoor veel ouders en verwanten gebruik kunnen gaan maken van de dienstverlening van de Stichting.

Lees meer...

Een tot ziens en welkom