Het hebben van familie, vrienden en bekenden is voor iedereen belangrijk. Het maakt je leven de moeite waard. Vaak gaat dit als vanzelf. Op school, op het werk, bij een vereniging. Overal ontmoet je mensen. Sommige van die mensen leer je beter kennen. Ze komen in je netwerk. Voor mensen die een (ernstige) beperking hebben gaat dat vaak een stuk minder makkelijk.

Lees meer...

Introductie workshop: het versterken van het netwerk door gebruik te maken van sociale rollen

Schrijfondersteuning
Het opstellen van een ZorgTestament vraagt tijd en aandacht. Daarnaast is het niet voor iedereen  even gemakkelijk zijn of haar gedachten op papier te zetten. Daarom biedt Netwerk Rondom schrijfcoaching aan.

Lees meer...

Schrijfcoaching

Netwerk Rondom organiseert regelmatig introductieworkshops waarin er uitleg gegeven wordt over het ZorgTestament en in het bijzonder over de 12 verschillende domeinen. 
Per domein brengt u de situatie van uw kind in beeld. Het begint met de vraag ‘wie ben ik?’ en eindigt met de vraag ‘wie ken ik?’. Daar tussenin komen allerlei andere onderwerpen aan bod, variërend van wonen, vrije tijd en dagbesteding tot wettelijke vertegenwoordiging, erven en schenken en belastingen.

Lees meer...

Introductieworkshop ‘ZorgTestament’