Introductietraining ouders, verwanten en vrienden

Uw eigen netwerk bouwt u zelf op. Familie heeft u, vrienden kiest u zelf uit. Maar wat als u een kind of ander verwant heeft die dit niet zelf kan? Wie blijft er dan leuke dingen ondernemen met hem of haar als u dat niet meer doet?

Daar is een netwerk voor nodig. Maar hoe kan u een familielid of vriend vragen om iets te kunnen betekenen voor hem of haar? Wat is de eventuele zorgbehoefte? Het is belangrijk dit goed in kaart te brengen. Moeilijk lijkt het, maar is het niet. Daarom biedt Netwerk Rondom introductietrainingen. We geven handvatten waarmee u zelf verder kunt en vragen kunt stellen. Een netwerk heeft immers iedereen nodig en wij helpen u graag daarbij.

Daarom biedt Netwerk Rondom introductietrainingen. In een workshop wordt u begeleid bij het inventariseren van het (gewenste) netwerk rondom uw kind. En zo maakt u een aanzet voor het zogeheten ZorgTestament
Deze bijeenkomsten zijn interactief en aan het eind van de workshop heeft u het netwerk rondom uw kind in kaart gebracht.
Het is een goede zaak hier op tijd mee te beginnen want u weet immers niet van te voren wanneer u het stokje wil of moet overdragen.

Als voorbeeld van een bestaand netwerk hebben we Joost gevolgd. Een video vind u aan het eind van deze pagina. 

Doelgroep
Ouders, verwanten en vrienden

Duur
vier avonden

Groepsgrootte
minimaal zes, maximaal tien 

Agenda
Onder de agenda vindt u data van openbaar toegankelijke bijeenkomsten

Meer informatie:
Marian Geling
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06 - 27057594

 

 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer