Steun Netwerk Rondom

Donateur/vriend:
Netwerk Rondom is mede afhankelijk van giften en donaties. Het liefst verwelkomen we u als vaste donateur/vriend. Maar natuurlijk zijn ook eenmalige giften van harte welkom. Wilt u het werk van Netwerk Rondom langdurig steunen? Word dan nu donateur/vriend! U bent dat al vanaf €  25 per jaar.

Deelnemer / lid worden:
U kunt voor € 25,- per jaar deelnemer / lid worden van Netwerk Rondom. U krijgt daarvoor korting op de door Netwerk Rondom ontwikkelde dienstverlening.Tevens krijgt u bij afsluiten van het lidmaatschap de uitgebreide versie van het zorgtestament.
De kosten voor het lidmaatschap zijn € 25,- per jaar. Deelnemer worden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en woonplaats onder vermelding van deelnemerschap. U krijgt dan een factuur en een lidmaatschapsnummer.

Schenken met dubbel plezier.

De fiscus maakt het voor u en ons wél leuker. Belangrijke informatie om fiscaal vriendelijk te schenken aan Netwerk Rondom.

Omdat Netwerk Rondom officieel aangemerkt is als ‘belangrijk voor  het  maatschappelijk nut’, kunt u fiscaal vriendelijk aan ons schenken.

Zie regels hiervoor op de site van de belastingdienst www.belastingdienst.nl 

 • Uw gift moet minimaal € 60,- bedragen en tevens méér dan 1% van uw drempelinkomen bedragen (minus de drempel). 
 • Het meerdere is aftrekbaar tot een maximum van 10% van uw drempelinkomen.
 • Dit bedrag boven de drempel mag u aftrekken.
 • Verstrekt u een periodieke gift voor de duur van minimaal 5 jaar, dan is het nog interessanter. Dan is er namelijk:
  • Géén drempel van 1%
  • Géén plafond dus géén maximum van toepassing.
   Het moet wel in een overeenkomst tussen u en Netwerk Rondom worden vastgelegd. Dit hoeft niet (meer) notarieel, maar mag wel.

Erfenissen en legaten
Nadenken over een testament is nooit prettig, maar wel verstandig. Met een testament beslist u zelf wat er straks gebeurt met uw erfenis. Bijvoorbeeld als u een deel wilt nalaten aan een goed doel. U kunt een goed doel tot een 'erfgenaam' maken in uw testament, of een legaat nalaten: dat is meestal een vast bedrag. Een testament of legaat moet u vastleggen bij een notaris.
Kiest u ervoor Netwerk Rondom als erfgenaam te noemen of ons een legaat na te laten, dan komt het gehele bedrag ten goede aan ons werk. Netwerk Rondom is namelijk een erkend goed doel, een ANBI, waardoor wij hierover geen successierechten hoeven te betalen.

Het bankrekening nummer is NL16 RABO 0139 8397 20 t.n.v. Stichting Netwerk Rondom. Als u bij uw bijdrage uw naam en mailadres vermeldt en ‘vriend of deelnemer’, krijgt u een bericht van ontvangst van ons. En houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer