Maarten Haasnoot | Bestuurlid

Naam Maarten Haasnoot, vice-voorzitter

Maarten is een van de mede-oprichters van Netwerk Rondom.
Samen met zijn vrouw heeft hij vier kinderen, waarvan 1 met het syndroom van down.


We hebben van begin af aan gekeken hoe we alle kinderen een zo gewoon mogelijk leven konden laten leiden. Dat betekende ook dat we er niet vanuit zijn gegaan dat  de kinderen op latere leeftijd voor elkaar zouden moeten gaan zorgen. Hoe zagen we het dan wel voor ons, wat zouden we dan wel en niet moeten regelen. Dat zijn vraagstukken waar we vaak met elkaar over hebben gesproken, ook toen onze kinderen nog klein waren en thuis woonden. Nu zijn ze allemaal volwassen en allemaal de deur uit. Voor onze zoon met een beperking vervullen we een actievere rol, dan voor de andere kinderen. Zo komt hij elk weekend naar ons huis. Wat doen wij voor en met hem? En wie kan hem daar in de toekomst bij helpen. Dat houdt niet alleen ons bezig, maar ook andere ouders. Redenen om samen met anderen Netwerk Rondom op te zetten. 

Maarten heeft jarenlang in de ICT gewerkt. Daarnaast is hij bestuurlijk zeer actief. Zo heeft hij jarenlang in het bestuur van Stichting Prokkel gezeten, in het landelijk bestuur van oudervereniging SIEN en in bestuur van de regionale oudervereniging. 

Daarnaast vervult hij ook een actieve rol bij de zorgorganisatie waar zijn zoon met beperking woont en werkt. 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer