2 maart: Komt u ook naar het vragenuur belastingen?

Thema avond over belasting besparen, erven & schenken en vermogensplanning


Het Vragenuur belasting staat weer voor de deur. Het Platform VG Zuidoost Brabant organiseert ook dit jaar weer een interessante bijeenkomst, samen met Govers Accountants/Belastingadviseurs, over belasting besparen, erven en schenken en vermogensplanning.

Op maandag 2 maart 2020 bent u van harte welkom in het gastvrije kantoor van Govers Accountants/Belastingadviseurs, Beemdstraat 25 in Eindhoven. De avond start om
20:00 uur en om 22:30 uur sluiten we af onder genot van drankje en hapje. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Op deze informatieve avond zullen Luuk Attema (MSc belastingadviseur) en Mr. Jeroen Willemsen u meenemen in de ontwikkelingen over belasting besparen, erven en schenken en vermogensplanning.

Wat wilt u weten van de deskundigen?
Vragen kunnen gaan over specifieke zorgkosten, huurtoeslagbeperking, de aftrekbaarheid van personenalarmering, groen sparen, het voorkomen van erfbelasting en de opzet van een vereniging i.v.m. de eigen bijdragen. Denk ook aan: moet uw kind zelf een testament maken, de tweetrapsmaking voor successie-rechtenbeperking, de zin van een levenstestament of een zorgtestament. Zie ook het bijgevoegde aanmeldformulier voor mogelijke onderwerpen.

Aanmelden per mail kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met het aanmeldformulier. Meldt u tijdig aan, de plaatsen zijn beperkt.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze interessante bijeenkomst!

Bron: https://mailchi.mp/8bdad174b11c/uitnodiging-belastingavond?e=49a495e3bb

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer