Uit het bestuur

Het bestuur van Netwerk Rondom wil gaan verjongen en verfrissen. Daarom gaan we gericht op zoek naar nieuwe bestuursleden en hopen in dit jaar tot een nagenoeg geheel nieuw bestuur te komen. De penningmeester zal niet vervangen worden omdat hij sinds kort zijn functie uitoefent. Het zou ideaal zijn als het bestuur uit evenredig aantal mannen als vrouwen bestaat. Wij hopen dat de wisseling van de diverse bestuursleden glijdend zal zijn, zodat er zoveel mogelijk kennis kan overgedragen worden.

Bestuursleden van Netwerk Rondom zijn ouder van, dan wel hebben goede affiniteit met verstandelijk gehandicapten en de problematiek waarvoor ouders gesteld zijn.

Interesse? Klik hier voor de profielschets en/of neem contact op met voorzitter Theo Magermans.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Waar staat netwerk rondom voor? Hier een korte video waar we voor staan:

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliƫntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creƫren.

Lees meer