PhiLaLa zoekt voor de regio’s Groot Veluwe Muziekcoaches voor 12 tot 16 uur per week

Philadelphia wil met PhiLaLa door het inzetten van muziek het beste uit cliënten en medewerkers halen. In de regio’s, in het cluster Intensief en op de serviceorganisatie zijn muziekcoaches aan het werk. Solliciteer direct --->

Zij helpen medewerkers niet alleen muziek áán te zetten, maar ook ín. Ter uitbreiding van het team zoeken wij per 1 september voor meerdere regio’s muziekcoaches, namelijk Groot Veluwe, Noord, Oost, Midden en Zuid. De verdeling van de regio’s wordt later definitief gemaakt. Iedere muziekcoach is in een tot drie regio’s actief. Omdat je in meerdere regio’s werkzaam bent is het belangrijk dat je reizen leuk vindt en dat je beschikking hebt over een eigen auto.

Naast je werkzaamheden als muziekcoach ben je ook werkzaam als (inval) begeleider op een woonlocatie bij jou in de omgeving. Als begeleider bied je nabijheid, structuur en ondersteuning bij het dagelijks programma van de cliënten. Muziekcoaches weten alles over hoe je muziek op een passende manier kunt inzetten voor de mensen die jij ondersteunt. Daarom ben je altijd op zoek naar goede muziekpraktijken op locaties.

Over PhiLaLa
Muziek zorgt voor écht contact. En voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. De kracht van muziek, daarom PhiLaLa.

Je luistert naar muziek met je oren. Je voelt het, in je hart. Of in je buik. Muziek maakt je soms blij, of juist boos. Soms word je er rustig van, of een beetje verdrietig. Muziek is een taal die iedereen spreekt. Op mooie en moeilijke momenten. Muziek zorgt voor écht contact. Voor ontspanning. Voor zelfvertrouwen. Dat zien we om ons heen, maar ook in wetenschappelijk onderzoek. Dat maakt muziek zo bijzonder. Precies de reden dat Philadelphia muziek zo belangrijk vindt in de zorg. De zorg verbeteren. Dat doen we samen.

Check voor meer info philadelphia.nl

Over jou
Zie jij het als een uitdaging om mee te bouwen aan het succes van PhiLaLa? En voel jij je prettig in een nieuwe omgeving waar je de ruimte krijgt om te pionieren? Samen met je collega´s is het jouw doel om #meermuziekindezorg te realiseren. Je gaat daarbij proactief te werk en weet anderen mee te nemen in je verhaal.

Je haalt mensen uit hun comfortzone met je leuke, gekke, mooie initiatieven. Je bent creatief, communicatief vaardig, en je zet de cliënt centraal. Je herkent jezelf in de kerncompetenties van Philadelphia: aandacht, passie, professionaliteit en verantwoordelijkheid.

Hbo werk- en denkniveau met een zorginhoudelijke opleidingsachtergrond zijn noodzakelijk. Bij voorkeur een aanvullende relevante mbo- of (post) hbo-opleiding, of aantoonbare werkervaring op het gebied van muziek in de zorg.

Dit krijg je van ons:

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een unieke werkplek waar je samen met een hecht team van enthousiaste muziekcoaches op een vernieuwende manier ondersteuning in de zorg wordt geboden.
  • Mogelijkheid tot het volgen van de interne opleiding ‘Muziek in de zorg’
  • Salaris volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 45
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.


Echt iets voor jou?

Laat ons direct horen en zien waarin jouw skills, creativiteit en ambities liggen. Solliciteer bijvoorbeeld via een vlog, podcast of ander (digitaal) kunststukje. Doe dit vóór vrijdag 15 mei, via de sollicitatieknop op deze pagina of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘2280 sollicitatie Muziekcoach PhiLaLa’. Twijfel je of deze vacature aansluit bij jouw talent? Of heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Lotte van Opstal, Programmamanager PhiLaLa, via telefoonnummer 06 – 15 21 69 53.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten; de eerste ronde gesprekken worden ingepland op dinsdag 19, maandag 25 en vrijdag 29 mei. Op 10 en 11 september is een tweedaagse muziekbijeenkomst gepland (inclusief overnachting), aanwezigheid bij deze bijeenkomst is een vereiste.

Solliciteer direct --->

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.


Bron: https://www.philadelphia.nl/web/vacatures/vacature/muziekcoach 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer