Bijzondere Helden

In 2020 ben ik (Anouk Peeters, 38 jaar) geheel belangeloos gestart met het project "Bijzondere Helden." 

Hierbij laat ik middels foto's zien hoe het leven van een gezin met een zorgintensief kind oftewel een ‘bijzondere held’ is.  Ik zal hiervoor één jaar lang met enkele gezinnen contact hebben, en deze op verschillende momenten ‘volgen’ en hun bijzondere momenten vastleggen. Dit om zo meer bewustwording te creëren voor de buitenwereld en zo beter te kunnen laten zien hoe dat nu voor hen is en wat er bv aan (mantel)zorg ontbreekt.

En nu is er dan.....
De Corona Crisis, graag zou ik in deze bizarre tijd (extra) gezinnen met een bijzondere held willen fotograferen, over hoe zij met hun gezin deze periode beleven. En tegelijkertijd hoop ik zo ook een glimlach met daarbij een mooie herinnering cadeau te kunnen geven in deze vervelende Corona periode.

Dit doe ik natuurlijk vanaf een veilige afstand en met inachtneming van de RIVM regels. Dit kan bv zijn;
- een portret van jullie of de bijzondere held alleen achter het raam 
- jullie binnen met de deuren open terwijl de zorg plaatsvind en ik buiten sta met de deuren / ramen open
- in de achtertuin op gepaste afstand

De mini fotoshoot en foto's zijn geheel kosteloos, een kleine vergoeding voor de reiskosten is gewenst.

De foto’s welke gemaakt zijn, zullen gebruikt worden voor mijn project "bijzondere helden" welke o.a. op sociale media en mijn website te vinden is. En uiteraard ontvang je zelf ook de foto’s met en zonder logo.

Wil je meer weten over het project of deze blijven volgen? Kijk dan eens op de Facebook pagina van ‘Bijzondere helden’ en klik op volgen.

Wil je graag een fotoshoot met je 'bijzondere held", maar wil je liever niet deelnemen aan het project?

Ook dan kun je nu natuurlijk bij mij terecht voor een fotoshoot aan huis en ik kijk dan samen met je naar de wensen en mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in mijn project? Mail dan naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht via de contactpagina van de website www.anoukpeetersfotografie.nl

Neem daarnaast gerust eens een kijkje op de website en wie weet zien wij elkaar snel! Lijkt me bijzonder om jullie te mogen ontmoeten!

Groetjes,
Anouk Peeters

Anouk Peeters Fotografie
Biesven 13
5595 DD  LEENDE

T; 06-52 60 94 23
E; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W; www.anoukpeetersfotografie.nl

Geopend op; dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer