Het maken van een overdraagbaar ZorgTestament

Netwerk Rondom organiseert een training van vier workshops waarin u – samen met andere ouderparen of verwanten – aan de slag gaat met het opstellen van uw eigen ZorgTestament.

Een ZorgTestament bestaat uit 12 verschillende domeinen. Per domein brengt u de situatie van uw kind in beeld. Het begint met de vraag “wie ben ik”, het eerste domein waarin u meer vertelt over uw kind. Het eindigt met “wie ken ik”, het laatste domein waarin u het netwerk van uzelf en van uw kind in kaart brengt. Daartussen komen allerlei andere onderwerpen aan bod variërend van wonen, tot vrije tijd, dagbesteding, wettelijke vertegenwoordiging, erven en schenken en belastingen.

Samen met andere ouders verkent u de verschillende domeinen, onderzoekt u de relevantie per domein en hoe de situatie voor u is. Uw persoonlijke antwoorden verwerkt u in uw eigen werkboek.

Tussentijdse huiswerkopdrachten én de ondersteuning van een schrijfcoach zorgen ervoor dat u na afloop van deze training een overdraagbaar ZorgTestament heeft.

Doelgroep
Ouders en verwanten

Tijdsinvestering
4 bijeenkomsten van 3 uur, huiswerk 10 tot 16 uur

Doorlooptijd
6 maanden

Groepsgrootte
Minimaal vier, maximaal tien

Agenda en Locatie
Er zijn verschillende momenten en locaties waarop we deze training geven. Bekijk hiervoor onze agenda.

Kosten: 
De kosten zijn € 675,- per ouderpaar. 

Meer informatie en aanmelden:
Marian Geling
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoonnummer: 06 - 27057594

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer