Introductieworkshop ‘ZorgTestament’

Netwerk Rondom organiseert regelmatig introductieworkshops waarin er uitleg gegeven wordt over het ZorgTestament en in het bijzonder over de 12 verschillende domeinen. 
Per domein brengt u de situatie van uw kind in beeld. Het begint met de vraag ‘wie ben ik?’ en eindigt met de vraag ‘wie ken ik?’. Daar tussenin komen allerlei andere onderwerpen aan bod, variërend van wonen, vrije tijd en dagbesteding tot wettelijke vertegenwoordiging, erven en schenken en belastingen.

Samen met andere ouders verkent u deze domeinen. U onderzoekt de relevantie van elk domein en wat u er eventueel mee zou willen doen. Uw antwoorden kunt u verwerken in een handig diagram, wat u een duidelijk overzicht van uw eigen situatie geeft. Daarnaast krijgt u een werkboek waarmee u thuis dieper op de materie in kunt gaan.

Het ZorgTestament is een dynamisch document, een momentopname: het is een weergave van de situatie van uw kind op het moment dat het ingevuld wordt. Dat is voor anderen, die wellicht op een gegeven moment taken gaan overnemen, erg prettig. Zij krijgen meer inzicht in uw kind en in uw gedachtegang als opvoeder. Het ZorgTestament kan al op jonge leeftijd van het kind aangelegd worden, omdat het handvatten geeft waarmee u andere mensen al van jongs af aan kunt betrekken bij het leven van uw kind.

Groepsgrootte:
Per workshop kunnen tussen 4 en 6 ouderparen mee doen. Een workshop gaat door als er minimaal 4 ouderparen zijn. Natuurlijk kunt u ook als ouder alleen komen

Agenda en Locatie
Er zijn verschillende momenten en locaties wanneer we deze training geven. Bekijk hiervoor onze agenda

Kosten:
De kosten voor deelname zijn € 65,- per ouderpaar.
Deelnemers/leden van Netwerk Rondom krijgen korting en betalen € 50,- per ouderpaar 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag vermelden naar welke datum uw voorkeur uitgaat.

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer