Kennismakingsgesprek

Kennismakinggesprek van 2 uur bij u thuis, om meer uitleg te krijgen over het ZorgTestament.

  • In dat gesprek bespreken we de 12 zorgdomeinen waaruit het ZorgTestament bestaat: Wat houdt het domein in, hoe belangrijk is dat voor uw kind en wat hebt u op dat terrein geregeld, of (nog) niet. Onderwerpen zijn wonen, zorg, sociaal netwerk maar ook erven en schenken en andere meer juridische gerelateerde onderwerpen.
  • Aan het eind van het gesprek krijgt u een grafische weergave van uw situatie: een totaaloverzicht van de 12 zorgdomeinen, hoe belangrijk het domein in uw situatie is en of en wat u op dat terrein heeft geregeld. Dan kunt in één oogopslag zien hoe het er voor uw kind en voor u voorstaat.
  • Tevens krijgt u het werkboek ZorgTestament, zowel harcopy als digitaal. In dat werkboek zijn alle 12 domeinen beschreven alsmede de subonderwerpen die er onder vallen.
  • Vervolgens kunt u als ouders zelf gaan nadenken over vervolgstappen. En of u verder ondersteuning van Netwerk Rondom zou willen ontvangen.

Voor het kennismakingsgesprek komen wij bij u thuis. De kosten voor dit gesprek zijn € 100,-.  

Dit is voor ouders, voogden en verwanten van mensen met een beperking.

Voor meer informatie en het aanvragen van een gesprek kunt u contact opnemen met Marian Geling
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06-27057594

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer