Kennismakingsgesprek

Voor een nadere toelichting op het ZorgTestament komt een netwerkcoach graag bij u thuis. In een kennismakinggesprek van 2 uur krijgt u meer informatie over het ZorgTestamenten wat dit voor u kan betekenen. 

  •  In het gesprek bespreken we de 12 domeinen waaruit het ZorgTestament bestaat: Wat houdt het domein in, hoe belangrijk is dat voor uw kind en wat heeft u op dat terrein geregeld, of (nog) niet? Onderwerpen zijn wonen, zorg, sociaal netwerk maar ook erven en schenken en andere meer juridisch gerelateerde onderwerpen. 
  • Aan het eind van het gesprek heeft u een grafische weergave van uw situatie: een totaaloverzicht van de 12 domeinen en wat deze voor uw situatie omvatten. Zo is in één oogopslag duidelijk hoe u er wat het ZorgTestament betreft, voorstaat. 
  • Daarnaast krijgt u het werkboek ZorgTestament, zowel hardcopy als digitaal. In dat werkboek zijn alle 12 domeinen beschreven en wordt dieper ingegaan op de verschillende onderwerpen.  
  • Na het kennismakingsgesprek kunt u als ouder zelf gaan nadenken over vervolgstappen en of u verdere ondersteuning van Netwerk Rondom zouden willen ontvangen. 

Voor het kennismakingsgesprek komen wij bij u thuis. De kosten voor dit gesprek zijn nader overeen te komen.  
 
Het kennismakingsgesprek is bedoeld voor ouders, voogden en verwanten van mensen met een beperking. 
 
Voor meer informatie en het aanvragen van een gesprek kunt ucontact opnemen met Marian Geling  
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
M: 06-27057594

Pin It

training verwanten en vrienden

Het lijkt moeilijk om het netwerk rondom uw verwant of vriend, de zorgbehoevende, in kaart te brengen, maar dat is het niet.

Lees meer

Thema-bijeenkomst

Een door u georganiseerde thema-bijeenkomst kunnen wij inhoudelijk verzorgen. 

Lees meer

bijeenkomst voor cliëntenraden

Bij deze introductiebijeenkomst wordt geschetst wat een netwerk rondom een zorgbehoevende inhoudt en wat daar bij komt kijken.

Lees meer

training voor professionals

Professionals hebben of krijgen te maken met het netwerk dat iemand rondom de zorgbehoevende heeft gevormd of wil creëren.

Lees meer